Verkoop kavel

Wilt u een kavel op het platteland verkopen? De ervaring leert dat enkel een bord in de kavel plaatsen vaak niet genoeg is om potentiele kopers te overtuigen. De Erfontwikkelaar gaat daarom verder. Op onze website worden meerdere kavels tegelijk gepresenteerd. Hierdoor komen er meer kopers en verkopers bij elkaar. Daarnaast stellen we samen bijvoorbeeld een erfinrichtingsplan op met daarin inspirerende voorbeeldwoningen die gebouwd mogen worden op het kavel. Dit plan wordt in 3D aan belangstellenden en op de website gepresenteerd. Hierdoor krijgen zij een veel beter beeld van de mogelijkheden van de kavel.

Wij doen er alles aan om de juiste koper voor uw kavel te vinden. Hiervoor zetten we naast onze website en netwerk ook social media en lokale media in. Ook bieden wij potentiele kopers hulp, bijvoorbeeld met het vinden van de juiste architect.

De Erfontwikkelaar ontzorgt u tijdens het hele proces. No cure? No pay!

Rood voor Rood?

Wilt u uw oude schuren slopen en gebruik maken van de Rood voor Rood regeling? Ook hier helpt de Erfontwikkelaar bij het gehele planproces, van aanvraag tot aan erfinrichting en eventuele verkoop.

Samen zetten we de randvoorwaarden uit uw RvR-regeling om in een prachtig plan!