X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

Bouw eens anders in het buitengebied

De kwaliteit van een erf wordt bepaald door de architectuur van de gebouwen in combinatie met de erfopbouw en detaillering van beplanting en materialen. Ik wij graag op onderstaande prachtige woning gebouwd in de bossen van Driebergen. Meer informatie kunt u lezen op Architectenweb

De villa is zo gesitueerd op het landgoed Sterkenburg, dat ze ruimte geeft aan de berceau en de historisch bepaalde zichtassen. Het lange en slanke zadeldak loopt aan de zuidzijde van de woning door over het terras. De buitenruimte vormt daardoor een vanzelfsprekende overgang tussen de woning en de omgeving.

De architectuur is licht en terughoudend gehouden. Het hout van de gevel en de spanten refereert aan een schuur. In contrast hiermee is veel glas toegepast.

De villa is gebouwd in een innovatief houtbouwsysteem, waarbij het glas direct geplaatst wordt in de houtconstructie. Door het ontbreken van kozijnen is de transparantie en de relatie tussen binnen en buiten optimaal. De architect van deze prachtig woning is DP6 architecten uit Delft.

dé Erfontwikkelaar inspireert graag middels sfeerbeelden. Bekijk hieronder de meest prachtige schuurwoningen.

schermafdruk-2016-11-28-13-43-44
Klik op deze afbeelding voor meer prachtige sfeerbeelden