X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

Het zal je tuin maar wezen!

Men neme een bijzondere plek net buiten Zwolle, een prachtig ontworpen woning door Bekhuis&Kleinjan architecten en een ruimtelijk kwaliteitsplan dat vol lof door de gemeente en provincie is ontvangen. Met deze goede basis heb ik een bijzondere tuin mogen ontwerpen.

Als onderdeel van een erftransformatie in het buitengebied van Zwolle maakte ik vorig jaar het ruimtelijk kwaliteitsplan. Op het erf wordt een bestaande boerderij en enkele agrarische opstallen gesloopt en vervangen door twee vrijstaande woningen met één bijgebouw.

De provincie is van mening dat met dit plan een forse ruimtelijke kwaliteitsimpuls op deze locatie nabij de Agnietenberg plaatsvindt.

Nu de formele procedure achter de rug is kwam de vraag om het erf en de tuin verder in detail uit te werken. Afgelopen week is het schetsontwerp gepresenteerd en geheel goedgevonden.

Nu op naar een verdere uitwerking waarin we materialen kiezen, een technische uitwerking maken en een beplantingsplan opstellen. Het erf is gevisualiseerd waarbij het ontwerp van de woning (Bekhuis&Kleinjan architecten) als basis van het ontwerp stond. Zie hier de verschillende onderdelen van de tuin met bijzondere elementen als spiegelvijvers, een aardewal met cortenstalen keerwanden en bijzondere elementverharding met bodembedekkers en beplanting.

dé Erfontwikkelaar ontwerpt tuinen met allure, deze worden op maat gemaakt en geheel naar wens en budget ingericht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.