X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

Veel belangstelling voor de Landskroon

In het prachtige buitengebied nabij Zutphen wordt De Landskroon gerealiseerd. 8 nieuwe kavels met woningen in een bijzondere, hoogwaardige architectuur en fraaie, authentieke omgeving. Inmiddels is er veel belangstelling voor de kavels en zal binnenkort gestart worden met de bouw.

dé Erfontwikkelaar heeft voor initiatiefnemer een verkoopwebsite, visualisaties en een brochure gemaakt.

 

Op het perceel is de initiatiefnemer en eigenaar voornemens zijn agrarisch bedrijf te beëindigen. Bijna 7000 m2 stallen worden gesloopt en 8 woningen worden gerealiseerd. De huidige woning blijft bestaan en wordt onderdeel van het gehele plan.

Bent u op zoek naar een bijzondere lokatie waar u uw woning naar eigen ontwerp kunt bouwen, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met dé Erfontwikkelaar. Samen kijken we naar de mogelijkheden om een op een bijzonder ruim kavel een groot bouwvolume te realiseren met alle aandacht voor duurzaamheid (zonne-energie, warmtewisselaar, waterinfiltratie etc.) en architectuur.

dé Erfontwikkelaar maakte het beeldkwaliteits- en het erfinrichtingsplan. Het doel van een beeldkwaliteitsplan is bebouwing en omgeving goed op elkaar afstemmen. Hierbij let de gemeente bijvoorbeeld op bouwstijl, uitstraling, gebruikte materialen en kleuren. De gemeenteraad stelde het beeldkwaliteitsplan vast als aanvulling op de gemeentelijke welstandsnota.

Wilt u meer informatie over dit project over over de rood voor rood regeling? Neem vrijblijvend contact met mij op.