X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

WAT ZORGT ERVOOR DAT JIJ JE PLAN MAG UITVOEREN?

Bestemmingsplan wijzigen

De voorbereidingen zitten erop: je plan is duidelijk, je bent met je omgeving om tafel geweest, haar plannen zijn duidelijk, je hebt een intentieverklaring ontvangen na een goedgekeurd principeverzoek en daarmee is jouw plan definitief gemaakt. En nu?

Na deze voorbereidende fase ben je aangekomen bij de meest tijdrovende fase van het hele traject: het wijzigen van het bestaande bestemmingsplan door de gemeente. Iedere gemeente stelt voor haar grondgebied een bestemmingsplan op. Dit bestemmingsplan geeft aan hoe de verschillende percelen en gronden binnen de gemeente gebruikt mogen worden. Ook jouw erf is daar onderdeel van. Als jij af wilt zien van het geldende bestemmingsplan, dan kun je je misschien voorstellen dat dit een complex traject wordt. Logisch dus als je hier als een berg tegenop ziet. Maar geen paniek, als Erfontwikkelaar help ik je graag!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als de Erfontwikkelaar heb ik veel ervaring in het laten wijzigen van bestemmingsplannen. Ook weet ik wat de gemeente wil zien om akkoord te gaan met een verzoek tot een bestemmingsplanwijziging. Daarom kan ik de regie in het hele project voor je verzorgen: ik zorg ervoor dat de benodigde onderzoeken (zoals bodemonderzoek, flora- en fauna onderzoek en archeologisch onderzoek) worden uitgevoerd, zodat de gemeente beschikt over de juiste informatie. Jij hoort structureel wat de status is van jouw verzoek en wat er gebeuren moet om de volgende fase te bereiken. Als er input nodig is van een externe partij, dan zorg ik daarvoor. Daarbij heb jij te maken met mij als aanspreekpunt, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op