X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

REGIE OVER HET HERINRICHTINGSTRAJECT

Regie over traject

Stel: jij hebt mooie plannen om je erf anders in te richten. Je ziet het grotere plaatje helemaal voor je, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen om jouw plan daadwerkelijk te kunnen realiseren. Je bent dus op zoek naar iemand die je daarbij gaat helpen. Dan ben je bij de Erfontwikkelaar aan het goede adres!

Als Erfontwikkelaar word ik enthousiast van moderne en creatieve plannen die functies in het buitengebied slim combineren. Als boer ken ik de landbouw en het platteland, door mijn grote en relevante netwerk weet ik de juiste mensen te vinden en door mijn jarenlange ervaring in de branche weet ik wat er nodig is om een plan te laten slagen.

Hoe kunnen we jouw plan laten slagen?

Om jouw plan te laten slagen is het noodzakelijk om te weten hoe het hele traject eruit ziet, wat de gemeente en de omgeving van je verwachten en welke stappen jij moet zetten om het gewenste doel te behalen. Voor iemand die nog nooit in aanraking is geweest met het voorbereiden en realiseren van deze trajecten is dit al gauw complex. Daarom help ik je als de Erfontwikkelaar graag. Jij geeft aan wat jouw plannen zijn en hoe het grotere plaatje er volgens jou uit moet komen te zien. De invulling ervan verzorg ik, net als het houden van de regie over het hele traject. Je hoort per fase in het traject wat de status is en wat er gebeuren moet om de volgende fase te bereiken. Als er input nodig is van een externe partij, dan zorg ik daarvoor. Jij hebt te maken met één aanspreekpunt, waarbij de samenwerking helder is. Zo simpel kan het zijn!

Wil je dat ik de regie over jouw traject op me neem?

Neem contact op