X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

Erf herinrichten

Je hebt een geweldig plan voor het herinrichten van jouw erf, maar je hebt geen idee wat je te wachten staat. Door de tijdlijn krijg je een goed beeld van het hele traject: van idee tot realisatie!Jij hebt een idee

Kennismaking

Een project start altijd met een kennismaking, zodat we elkaar goed begrijpen. Jij vertelt over jouw plannen, ik luister vooral.

Praatplan

Om een beeld te krijgen van het idee dat je hebt werk ik een praatplan uit. Hierin staat wat jouw plan is en hoe dit eruit komt te zien. Een praatplan kunnen we ook goed gebruiken om de omgeving te informeren.

Lees verder

Om tafel met de omgeving

Om een plan te laten slagen is het noodzakelijk dat de omgeving jouw plan ondersteunt. We gaan het gesprek aan met de gemeente en de buren, zodat we weten wat hun wensen zijn.

Lees verder

Principeakkoord

Door een principeverzoek in te dienen vraag je de gemeente of zij bereid is om mee te werken aan de realisatie van jouw plan. Is het antwoord 'ja', dan ontvang je een principeakkoord. De uitwerking kan beginnen!

Lees verder

6 weken

Indienen wijziging bestemmingsplan

Het plan is compleet en kan formeel worden ingediend bij de gemeente. Daarna breekt een lange periode van wachten aan. Het indienen en het verkrijgen van toestemming kan namelijk zes maanden duren.

Bestemmingsplan wijziging

De gemeente gaat akkoord en neemt jouw verzoek om het bestemmingsplan te wijzigen aan. Je mag aan de slag met het realiseren van jouw plan!

Lees verder

6 maanden

Uitwerken bouwplan

Het bestemmingsplan is gewijzigd, dus het wordt de hoogste tijd om zelf aan de slag te gaan! Het bouwplan wordt afgerond en definitief gemaakt. Dit gebeurt in overleg met de architect en de aannemer.


8 weken

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning wordt verkregen: de realisatie van jouw plan kan beginnen!

Lees verder