X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

LEER HET GEZICHT ACHTER DE ERFONTWIKKELAAR KENNEN

Over mij

Ik ben Herbert Oldehinkel, een onafhankelijke landschapsontwerper en specialist in transformaties op het platteland. Of je nu alleen een ruimtelijk kwaliteitsplan nodig hebt, of juist op zoek bent naar iemand die tijdens het hele traject de kar trekt – dus van plannen bespreken tot het verkrijgen van de omgevingsvergunning – Ik help je graag!

Als Erfontwikkelaar word ik enthousiast van moderne en creatieve plannen die functies in het buitengebied slim combineren. Als boer ken ik de landbouw en het platteland, door mijn grote en relevante netwerk weet ik de juiste mensen te vinden en door mijn jarenlange ervaring in de branche weet ik wat er nodig is om een plan te laten slagen. Bevlogen in mijn werk, een heldere samenwerking en een krachtige uitkomst: dat is De Erfontwikkelaar!

Al vanaf kleins af aan ben ik buiten te vinden. Ik wist al vrij vroeg dat ik ‘iets met het platteland’ wilde gaan doen. Eerst was dat boer worden, maar toen het mondiale probleem rondom mond- en klauwzeer roet in het eten gooide besloot ik door te studeren. Ik ging me verdiepen in landschapsontwikkeling. Dat is dan ook waar ik nu, ruim 12 jaar later, iedere dag met veel plezier mee bezig ben!

Het is mijn missie om het platteland aantrekkelijk en leefbaar te houden. Acceptatie in de omgeving is voor mij dan ook erg belangrijk. Daarom wil ik onderdeel zijn van mijn omgeving. Zo zijn we aangesloten bij Vechtdal Boert Bewust, ben ik voorzitter van Stichting Vitaal Platteland Hardenberg en ben ik actief betrokken bij enkele lokale verenigingen.

Bevlogen als Erfontwikkelaar, plannen met een uitkomst en een heldere samenwerking!
Herbert Oldehinkel

Kennismaken?

Neem contact op