X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

ONTDEK MIJN INSPIRERENDE WERKPLEK

Werkplek

Al zo’n 12 jaar werk ik grotendeels vanuit mijn kantoor op ons erf in Radewijk. Geïnspireerd door de schuren die voorkomen in de omgeving heb ik mijn kantoor zelf ontworpen en laten bouwen. Op die manier geef ik zelf het juiste voorbeeld; alle bouwwerken op het platteland moeten er passen. Vóór het kantoor is een grote natuurlijke poel aanwezig met daaromheen een kruidenrijk grasland. Groen, speels en passend; precies zoals ik het graag zie.

Naast de Erfontwikkelaar ben ik actief in ons agrarische bedrijf met vleesvarkens en speenbiggen. Deze schuren staan ook op ons eigen erf. We proberen innovatief te werken; zo hebben we onlangs alle daken voorzien van 1500 zonnepanelen. Hiermee kunnen we naast onze eigen energiebehoefte nog eens 100 huishoudens van stroom voorzien.

Het kantoor op ons erf fungeert naast mijn eigen werkplek ook als ontmoetingsplek voor anderen. Kom gerust eens langs om op deze inspirerende en rustige plek je plannen door te nemen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Het kantoor van de Erfontwikkelaar

Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs!

Neem contact op