X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

dé Erfontwikkelaar stelt zich voor

Als erfontwikkelaar ben ik een onafhankelijke en ervaren regisseur op het gebied van transformaties op het platteland. Met veel creativiteit stel ik plannen voor het buitengebied op vanuit mijn netwerk van adviseurs uit verschillende disciplines. Deze integrale aanpak vergroot het draagvlak en maakt de plannen beter. Daarnaast ben ik in te huren voor losse diensten.

Over mij

In 2007 ben ik als landschapsontwerper afgestudeerd aan Hogeschool Larenstein te Velp. Vervolgens ben ik samen met Wilfred Hilbers Buro Stad en Land b.v. begonnen. Met dit Buro werkten we aan een diversiteit van projecten en plannen in een stedelijke, natuurlijke of landelijke omgeving. Eind 2016 heb ik mijn aandeel in het bedrijf aan Wilfred overgedragen en ga ik als Dé Erfontwikkelaar alleen verder. Naast mijn activiteiten als landschapsontwerper wil ik als specialist in plattelandsinrichting mijn kennis delen en als regisseur projecten in het buitengebied ontplooien en uitvoeren. Het netwerk dat ik de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd is hiervoor het fundament.

Creatief én boer

Naast erfontwikkelaar ben ik boer. Na overname van het varkensbedrijf van mijn ouders is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid naar zo’n 4500 vleesvarkens. Deze unieke combinatie van mijn twee passies vormt de perfecte basis om anderen te helpen. Ik ken de landbouw en het platteland goed en ik weet wat er speelt op en rond het erf.

 

“De behoefte om het platteland leefbaar en aantrekkelijk te houden blijft voor mij een enorme uitdaging.”

Het platteland van de toekomst

De functies van erven veranderen continu. Naast agrarische functies zorgt het platteland voor bijzondere woonvoorzieningen, energie, toerisme, healing – en er komen steeds meer functies bij. Dit is op zich niets nieuws, maar de ontwikkelingen gaan wel sneller dan ooit en zijn steeds ingrijpender. Het slim combineren van functies in het buitengebied heeft daarom volgens mij de toekomst. Ik zoek altijd naar een moderne en creatieve invulling met respect voor de historie, cultuur en natuur van ons platteland. Want we wonen in een bijzonder waardevol landschap.

 

Vitaal platteland Hardenberg

Sinds 2015 ben ik voorzitter van Stichting Vitaal Platteland Hardenberg. Deze stichting zet zich in voor het buitengebied van Hardenberg. We werken onder ander aan agrarisch natuurbeheer, akkerranden, groene en blauwe diensten, boeren planten bomen, innovatieve landbouw. Kijk op de website voor meer informatie.

http://svp-hardenberg.nl