X
Contact!

Voor vragen bel
085-7604390 of mail naar
info@erfontwikkelaar.nl

Waar ben je mee bezig?

Het jaar 2020 ben ik begonnen met een goed gevulde projectenportefeuille. Enkele lopende opdrachten wil ik graag toelichten, het is altijd leuk om dit (als het kan) te delen.

Voor mij een thuiswedstrijd is de ontwikkeling van een hondenvakantiepark in Radewijk. De beoogde locatie staat bekend als camping de Klaverhof. Deze unieke, maar ook afgelegen, plek wordt omgebouwd naar een park waar de hond centraal staat. De beleving van de gasten en de honden staan centraal. En dat zit hier wel goed! De prachtige ontwerpen van de gebouwen passen in het landschap van Radewijk. Als je helemaal opnieuw begint kun je de gebouwen goed op elkaar aan laten sluiten. Het thema hond brengt voor de inrichting ook specifieke eisen mee. Zo moet iedere buitenruimte afgeschermd worden zonder dat men het gevoel krijgt opgesloten te worden. Geluidshinder moet voorkomen worden en bij de huisjes moeten de honden elkaar niet zien. Het hele terrein zal natuurvriendelijk ingericht worden met extensief beheerde beplanting. Komend jaar start de realisatie! Binnenkort kan ik de impressies laten zien.

Tegenover de camping woont de familie Broekroelofs, hiervoor is het bestemmingsplan gereed om een oude kippenstal te slopen in ruil voor een bouwkavel. Deze bouwkavel komt binnenkort in de verkoop! Heb je belangstelling om op deze prachtige plek te wonen neem dan gerust contact op.

Naast de familie Broekroelofs ben ik binnen diverse gemeenten bezig met ruim 20 rood voor rood projecten. Veelal komt hier een bouwkavel of bouwrecht vrij. Vraag gerust als je een plek zoekt dan kunnen we kijken of er een locatie past!

Gelukkig breiden er ook nog agrariƫrs hun bedrijf uit, zo is recent een landschapsplan uitgewerkt in Hasselt voor een forse uitbreiding van een melkveehouderij, gaat een bestaande pluimveehouder in de gemeente Wierden zorgappartementen bouwen en wil een varkenshouder binnen de gemeente Hardenberg zijn vleesvarkenslocatie uitgebreiden met een nieuwe stal.

En tot slot wordt ik naast boer en erfontwikkelaar ook nog energieproducent. Binnen een maand zullen we voor ca. 140 huishoudens stroom gaan opwekken op de daken van ons varkensbedrijf!